Recent News
„bo klient woli”
17 sierpnia 2018
„Czelendż”, czyli jak dobrze prowadzić social media restauracji!
17 lutego 2021
15 skutecznych sposobów na zwiększenie przychodów z dostaw i posiłków z odbiorem osobistym w okresie pandemii
5 listopada 2020
Newsletter
[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]
Dla restauratora
Reklama restauracji
Social Media
Audyty restauracji
Recenzenci
Szkolenia
Blog
O nas
Kontakt
Dla restauratora
Reklama restauracji
Social Media
Audyty restauracji
Recenzenci
Szkolenia
Blog
O nas
Kontakt
Dla restauratora
Reklama restauracji
Social Media
Audyty restauracji
Recenzenci
Szkolenia
Blog
O nas
Kontakt
10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
Strona Główna
/
10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
Szkolenie ONLINE zorganizowane w ramach Kongresu Ogródek 2020.
Data
16 czerwca 2020
0
Poprzednie szkolenie
Lista szkoleń
Następne szkolenie