EuroGastro WorldHotel 2021 – podsumowanie
Po wielu miesiącach przerwy spowodowanej pandemią, branża gastronomiczno – hotelarska miała okazję spotkać się na najważniejszej imprezie HoReCa w Polsce....
Po wielu miesiącach przerwy spowodowanej pandemią, branża gastronomiczno – hotelarska miała okazję spotkać się na najważniejszej imprezie HoReCa w Polsce....
Jak często zdarza się Wam trafiać na gościa w lokalu lub klienta w dostawie, który w bardzo bezwzględny sposób wyraża...
Dla wielu restauratorów promowanie restauracji rozpoczyna się (i często kończy) na Facebooku lub Instagramie. Warto rozważyć jednak również inne miejsca,...
Tworzenie treści na Facebooku, czy Instagramie, dla wielu restauratorów jest poważnym problemem. Poza opcją zaprezentowania i podania nazwy wybranego dania,...
Oto 10 przedmiotów, które zwrociły moją uwagę na Targach Eurogastro:Kolekcja Stone Age Baltic firmy Lubiana - przepiękna kolorystyka, dzięki której...
Materiał prasowyMiędzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 13. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel to wydarzenia dedykowane branży gastronomiczno...
A gdyby tak.. przestać zaklinać rzeczywistość w taki sposób, jakbyśmy chcieli, by spełnił się najczarniejszy scenariusz?Wiemy, że w wielu...
Dobra #koniunktura dla restauracji trwa, dlatego ten moment warto wykorzystać nie tylko na zwiększenie #sprzedaży w restauracji, ale także na umiejętne #zabezpieczenie przyszłości pod kątem różnych...
Wciąż wielu restauratorów budzi się w nocy z obawą, że obostrzenia uniemożliwiające prowadzenie im biznesu, wrócą. Jak wygląda to u...
Słyszałeś, ale nie wiesz, z czym to się dokładnie je: czym jest audyt social mediów?To pojęcie dotyczy weryfikacji kilku zagadnień,...
Dzień dobry po weekendzie Dziś mam do Was pytanie z zakresu #restauracja vs #foodtruck Wiemy, że ceny wzrosły i...
Zastanawiacie się, jak uatrakcyjnić Facebooka lub Instagrama swojej restauracji? Zadbajcie o ciekawe treściOto 4 pomysły na dzisiejszy wpis:pokaż ładne(!)...