

Zauroczyć, Zachwycić, Zatrzymać – jak w 3 krokach zapewnić sukces swojemu lokalowi?
FOOD-to-GO są doskonałą okazją do prezentacji nowinek branżowych, produktów i usług, które usprawnią funkcjonowanie nadmorskiej gastronomii. Tematem przewodnim 8. edycji Targów będzie bistro w polskiej odsłonie jako miejsce łączące restaurację, kawiarnię, cukiernię i bar, w którym można w przyjemnej atmosferze, ale szybko zjeść.
Temat szkolenia jest „Zauroczyć, Zachwycić, Zatrzymać – jak w 3 krokach zapewnić sukces swojemu lokalowi?”
Jest ono przeznaczone jest dla managerów i właścicieli lokali posiadających różnorodną ofertę w harmonogramie dnia i skupiających się na gościach aktywnych w social mediach, a jednocześnie szanujących swój czas i rodzaj usług, z których korzystają na co dzień.
Więcej informacji o Targach znajdziecie pod tymi adresami:
http://www.foodtogo.pl/
https://web.facebook.com/pg/targiFOODtoGO/
Do zobaczenia!
Grażyna
Na pewno wybiorę się na te targi.